email επικοινωνίας ekk.oendel@gmail.com

email επικοινωνίας : ekk.oendel@gmail.com

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΚΟΛΩΝΑΚI". ΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ





* Και είπε  τη μισή αλήθεια ο  ολιγαρχικός εξουσιομανής εξουσιαστής Σαμαράς από του βήματος του κυνοβουλίου της Ένωσης Ευρωπαίων  Ολιγαρχών (ΕΕ-Ο ):
«Ο ελληνικός λαός έχει υποφέρει πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια..».  Πω! Πω τι είπε  ο Σαμαράτζο. ο παίχτης. Τεράστιας σημασίας η διαπίστωση αυτή. Τρομερή ανακάλυψη και εφάμιλλη της διαπίστωσης – ανακάλυψης που έκανε όταν έκλεισε το μαγαζί της «πολιτικής άνοιξης». Τότε μωρέ που στο-χαζόταν επί μία δεκαετία για να δει τι δουλειά του ταίριαζε για να κάνει. Τότε που προσπαθούσε να βρει τον επαγγελματικό του προσανατολισμό (γύρω στα 50 του).
Μη γελάμε. Τότε ο άνθρωπος είχε πρόβλημα προσανατολισμού στο χώρο (δυσλεξία χώρου και τρικυμία εν κρανίω λέγεται επιστημονικά). Μέχρι τότε δεν τα πήγαινε καλά με το μέτρημα των αποστάσεων. Δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν.  Όμως δεν το έβαλε κάτω. Δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια επί μια δεκαετία χωρίς να κάνει τίποτα. Αποφάσισε τότε να  λύσει το πρόβλημά του διά μέσου  της μελέτης της φιλοσοφίας. Και αφού λοιπόν μελετούσε, μελετούσε (κυρίως τον ολιγαρχικό Σωκράτη) και πέρασε μια δεκαετία και 69 μέρες, πετάχτηκε ξαφνικά από τον ύπνο του και αναφώνησε:  « Εύρηκα, εύρηκα. Από τη ζωή ως τον θάνατο είναι ένα μονοπάτι και από τον Κ.λο ως το μ..νί δυό δάκτυλα και κάτι !!!».
Από αυτή τη στιγμή το πρόβλημα της καταμέτρησης των αποστάσεων είχε λυθεί οριστικά και αμετάκλητα για την ανθρωπότητα. Όμως του φάνηκαν πολύ στριμώκωλες, πολύ μικρές οι αποστάσεις της ζωής και του χωροχρόνου.
 Έτσι αποφάσισε να τις διευρύνει ρίπτοντας τους οφθαλμούς του πάνω στο λαό. Με αυτό τον τρόπο θα έφερνε τύχη – κωλοφαρδία στους καταφρονεμένους της Γης.

* Ένα τετράδιο από την  Α λυκείου είναι μπροστά μου. Καταγεγραμμένες σημειώσεις από τη διδασκαλία του φιλόλογου.
Τι είναι λαός; Λαός ή ληός είναι το σύνολον των κατοίκων μιας Χώρας ανηκόντων εις  κατωτέραν  οικονομική τάξιν ή το σύνολον των ανθρώπων μιας Χώρας  μη ανήκον  εις κατηγορίαν   ηγετών  ή  οικονομικά ευπόρων.Και πολύ αργότερα πρόσθεσα: Και όταν ο λαός καταλάβει όλη την εξουσία μετατρέπεται σε Κοινότητα, σε Δήμο.


* Μας είπε ότι ο λαός έχει υποφέρει πολύ αλλά δεν μας είπε ότι και το ΚΩΛΟνάκι έχει υποφέρει τα ίδια και χειρότερα.Εντάξει. Ο λαός υποφέρει από δύσπνοια. Υποφέρει γιατί δεν μπορεί να πάρει ανάσες εξ αιτίας της μόλυνσης του περιβάλλοντος και εξ αιτίας της  μπόχας  που αναδύεται από τους βόθρους των σκανδάλων. Ετούτη η δύσπνοια του προκαλεί  ανορεξία (και όχι η έλλειψη φαγητού). Αλλά ουδέν κακό αμιγές καλού. Έτσι νικά το πάχος. Από την άλλη επίσης είναι ελεύθερος και ανάλαφρος. Απελευθερώθηκε από τη μισθωτή σκλαβιά (άνεργος) και κάνει τη ζωάρα του. Απελευθερώθηκε από τη δουλεία του χρήματος και με άδειες τσέπες νοιώθει το περπάτημά του ελαφρύ χωρίς βαρίδια. Ήρθε κοντά στον Θεό και σαν καλός χριστιανός κοιτάει μόνο πως θα εξασφαλίσει τον επιούσιο από τους σκουπιδοτενεκέδες. Σήμερα τρώει και αύριο και μεθαύριο πίνει μόνο νερό. Που το πρόβλημα. Δίαιτα. Αφού έτσι κι αλλιώς απ τη ζωή ως το θάνατο είναι ένα μονοπάτι.
Αντίθετα, οι φουκαράδες οι κωλονακιώτες της χλίδας ζουν μέσα σε μια κόλαση. Θέλουν να περπατήσουν και δεν μπορούν. Τα λεφτά που πήραν από τον λαό  για να ανακεφαλαιοποιηθούν (με μεσολαβητή την εφορία), τα λεφτά με τα οποία τους φόρτωσε ο Σαμαράς, τους βαραίνουν τις τσέπες , με αποτέλεσμα τα ταξίδια τους προς τα εξωτικά μέρη να έχουν γίνει πολύ κουραστικά έως ανυπόφορα. Επίσης είναι  πνιγμένοι σε χιλιάδες «πρέπει», σε χιλιάδες υποχρώσεις  που τους κάνουν  μαύρη τη ζωή. Πχ οι δεξιώσεις, τα ταξίδια, τα καζίνα, ο παιδικός  σεξοτουρισμός κλπ  που πρέπει να κάνει ο κάθε  κωλοπαιδιώτης  για να είναι  in, είναι πηγή μεγάλου στρές που τους οδηγεί κατά κανόνα στο ναρκωτικό της κοκαϊνης ή στην αυτοκτονία. Τους κατέστρεψε εντελώς ο Σαμαράς με την ανακάλυψη του μικρού της αποστάσεως του χωροχρόνου της ζωής.
Μεγάλος επαναστάτης αναρχοκουμουνιστής ο Σαμαράς. Κατέστρεψε την ολιγαρχία, την ανωτέρα οικονομική τάξη πολεμώντας την με τα ίδια της τα όπλα, δίνοντάς της αυτό που θέλει και επιδιώκει αλλά της το έδωσε σε πολύ μεγαλύτερες δόσεις και τους δηλητηρίασε.
Ούτε ο Κλαουζεβιτς, ο θεωρητικός του πολέμου, θα μπορούσε να συλλάβει ένα τέτοιο στρατηγικό σχέδιο.
Αυτή, την άλλη μισή αλήθεια, την απέκρυψε επιμελώς ο μεγάλος στρατηλάτης μας Σαμαράς από του βήματος του κυνοβουλίου των ευρωπαίων ολιγαρχικών για λόγους τακτικής.

ΥΓ * Και κάποιοι αχάριστοι λένε το «ολιγαρχία μήτηρ πάσης κακίας» και καλούν το λαό να αγωνιστεί για να κατακτήσει όλη την εκτελεστική, τη νομοθετική και τη δικαστική εξουσίαΤι σου είναι ο άνθρωπος!!! Εδώ ο αρχηγός μας, μαζί με τον Πασοκάρα Βενιζέλο και τον ταπεινό Κουβέλη, έγιναν θυσία και έχουν οδηγήσει τις οικογένειές τους στην πείνα και στην εξαθλίωση (παρατώντας τις δουλειές τους) για να τα δώσουν όλα για την ελάφρυνση των τσέπεων του λαού. Ήμαρτον!!!