email επικοινωνίας ekk.oendel@gmail.com

email επικοινωνίας : ekk.oendel@gmail.com

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο.Ε.Ν.Δ.Ε.Λ - EKK

Πριν λίγες μέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από από τον τελευταίο ετήσιο προγραμματισμό του Επαναστατικού Κοινοτιστικού Κόμματος  -  Όλη  η  Ένοπλη, η Νομοθετική και η Δικαστική Εξουσία στους Λαούς.
Συμπληρώθηκε  ένας  χρόνος μαχών στον πόλεμο κατά του ντόπιου και των ξένων  ολιγαρχικών πολιτικοοικονομικών συστημάτων,  με σκοπό την κατάκτηση της πραγματικής δημοκρατίας, της πραγματικής εξουσίας των λαών.
Σε τούτο το διάστημα ο αγώνας έχει προχωρήσει ενώ τα θετικά  βήματα και τα αισιόδοξα μηνύματα είναι αρκετά.
Το κόμμα μας διέδωσε ακόμα περισσότερο και μέσα στο λαό μας αλλά και στο εξωτερικό, τις ιδέες του πραγματικά απελευθερωτικού λόγου.
Οι απόψεις για το γιατί πρέπει και το πώς μπορεί να περάσει στα χέρια των λαών η ένοπλη εκτελεστική, η νομοθετική και η δικαστική εξουσία, η ανάγκη για τη δόμηση ενός αντίπαλου δέους  στο σύστημα,  καθώς και το πραγματικό περιεχόμενο των εννοιών της δημοκρατίας, της αντιπροσώπευσης, του νόμου, της βίας, της τρομοκρατίας ή  της απάτης της κοινοβουλευτικής ολιγαρχικής δικτατορίας  κοκ, πέρασαν  σε μεγαλύτερα τμήματα της κοινωνικής συνείδησης. Πέρασαν  με τον αγώνα των Ενεργών Φίλων, των Δόκιμων Μελών και των Τακτικών Μελών μέσα από τη δράση τους σε συλλογικότητες ή και σε προσωπικό επίπεδο .
Την ίδια αυτή χρονική περίοδο αυξήθηκε ο αριθμός των ενεργών  φίλων και των δόκιμων μελών  ενώ η οργάνωση και ο συντονισμός  στις διάφορες παρεμβάσεις ανέβηκε σημαντικά.
Στη νέα συνδιάσκεψη των τακτικών μελών που πραγματοποιήθηκε αυτές τις μέρες, έγινε ο προγραμματισμός αγώνα πάνω σε διάφορα θέματα  για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Όμως, σε τούτη τη φάση του κινήματος,  κεντρικό βάρος των προσπαθειών αποφασίστηκε να δοθεί στην εγγραφή νέων Ενεργών Φίλων, νέων Δόκιμων μελών και νέων Τακτικών Μελών.  Επίσης να δοθεί βάρος  στην άνοδο της ιδεολογικής κατάρτισης των μελών, στην ένταση του ιδεολογικού πολέμου ενάντια στο ολιγαρχικό σύστημα του κοινοβουλευτισμού καθώς και  στην  καλυτέρευση του συντονισμού και της επικοινωνίας όλων των αγωνιστών  (από την Ελλάδα και το εξωτερικό) μέσα στους κοινωνικούς αγώνες.

Συνεχίζουμε με μεγάλη πίστη και αφοσίωση  τον αγώνα για την πραγματική απελευθέρωση των λαών.
Οι λαοί στο τέλος θα νικήσουν.

Ιούνιος 2016

ΟΕΝΔΕΛ  -  ΕΚΚ

     
ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ – ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΤΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ)